SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Rabu, Mac 16, 2011

Sebaran Makluman daripada PKG Johol.

Kepada Semua Guru GPM dan GPB

Sekolah Ahli PKG Johol


MAKLUMAN :


TINDAKAN SEGERA GPM / GURU PENYELARAS NILAM

Bahagian Teknologi Pendidikan (BTP) sedang membuat satu kajian menyeluruh untuk mendapatkan maklum balas terhadap keberkesanan pengurusan program NILAM melalui penggunaan sistem i-NILAM yang mula dilaksanakan pada tahun 2010.

Kerjasama Guru Perpustakaan Dan Media sekolah untuk melengkapkan "Soal Selidik 2" sebelum 18 Mac 2011 melalui pautan berikut :


http://www.eSurveysPro.com/Survey.aspx?id=f3213ae7-8437-42f8-a08b-a7c713a33d75


Sekian terima kasih,


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails