SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Isnin, Mac 14, 2011

MAJLIS MERAIKAN PELAJAR CEMERLANG UPSR 2010

Anjuran : Pejabat Agama Islam Wilayah Johol
Tarikh : 13 Mac 2011 bersmaan 8 Rabiul Akhir 1432 H
Hari : Ahad
Masa : 8 malam
Tempat : Perkarangan Pejabat Agama Islam Wilayah Johol
Sempena : Ceramah Perdana Maulidur Rasul 1432H - Penceramah Jemputan : Uztaz Mohd Fauzi Mustaffa ( Pengacara Al Kuliyah TV3)
Pengisian : Penyampaian cenderahati buat 10 orang pelajar - pelajar SK Nuri yang cemerlang UPSR 2010.Adik Haziq Sayuti & Adik Muhd Izdihar Iqbal yang merupakan antara pelajar SK Nuri yang menerima cenderahati daripada pihak penganjur.

* Jom tengok di fb Pss SK Nuri untuk menatap gambar-gambar lain di majlis ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails