SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Khamis, November 12, 2009

Tersirat di sebalik yang tersurat 65: BUKU-BUKU SUMBANGAN PIBG SK NURI

Pengurusan PSS ini merakamkan setinggi -tinggi penghargaan ucapan terima kasih kepada Persatuan Ibu Bapa dan Guru SK Nuri yang dipengerusikan oleh En Shaharudin B Md Isa selaku YDP dan AJK PIBG bagi sesi 2009/2010 di atas sumbangan buku-buku kepada perpustakaan SK Nuri.
Buku-buku yang telah disumbangkan tersebut lebih berbentuk kepada buku-buku karya agung dan buku ilmiah yang lain.
Diharap PIBG SK Nuri akan terus dan sentiasa memberi sokongan dan kerjasama kepada Pengurusan PSS yang pastinya akan memberi impak yang positif kepada anak didik SK Nuri.
Terima kasih daun keladi, ada rezeki sumbanglah lagi....


Buku Almanak Undang - undang Jenayah Sivil Keluarga Islam turut disumbangkan oleh PIBG .
Beberapa koleksi buku-buku karya agung yang disumbangkankan oleh PIBG.

Direktori Bandar Melaka .

Atlas Lembah Kelang kini turut terdapat di dalam perpustakaan SK Nuri

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails