SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Jumaat, Ogos 09, 2013

TAHNIAH! 5A DALAM PERCUBAAN UPSR 2013

Tarikh : 02 Ogos 2013
Tahniah dan alhamdullilah  buat Aimi Raudah, Siti Sarah , Fatin Batrisya, Nur Athirah, Nurul Afifah, Nurul Arifatuh U'lliya dan Nur Aina Syazwani.

Semoga kejayaan ini kekal dan bertambah ramai lagi yang akan  mencapai kejayaan mendapat 5A dalam UPSR 2013 yang sebenar nanti...insyallah...amin
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails