SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Selasa, Ogos 14, 2012

Perancangan Peruntukan Sumbangan MBNS

Alhamdullilah... terima kasih kepada Menteri Besar Negeri YAB.  Dato' Seri Utama Haji Mohamad B Hj Hasan yang telah menyumbang dana untuk Pusat Sumber Sekolah Kebangsaan Nuri baru - baru ini bagi menjayakan program transformasi yang telah dirancang untuk sepanjang 2012 ini.

Insyallah suntikan dana ini akan memberi manfaat kepada semua anak didik di SK Nuri dan mempertingkatkan lagi peranan dan fungsi PSS SK Nuri.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails