SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Isnin, Mac 28, 2011

SELAMAT HARI LAHIR GURU BESAR SK NURI

Tarikh lahir : 27 Mac :)Khas untuk Guru Besar SK Nuri iaitu Tn Hj Mohd Kadzri Hj Ibrahim, warga SK Nuri khasnya daripada pengurusan PSS mengucapkan "Selamat Menyambut Ulangtahun Kelahiran Yang Ke -......(berapa ye cikgu?)

Kami doakan cikgu akan sentiasa murah rezeki, sihat, panjang umur, dipermudahkan urusan pentadbiran di SK Nuri ini , dilindungi Allah dan ceria selalu ...amin :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails