SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Khamis, Februari 18, 2010

MAJLIS PENYERAHAN WATIKAH PERLANTIKAN PENGAWAS PSS 2010

Majlis ini telah diadakan pada 08 Februari 2010 yang lalu dan telah disempurnakan oleh Tn Hj Mohd Kadzri B Hj Ibrahim selaku Guru Besar, SK Nuri. Majlis ini telah diadakan di Dewan Pentas Budaya Nuri dalam majlis perhimpunan rasmi. Seramai 37 orang pengawas PSS telah menerima Watikah Perlantikan Pengawas PSS 2010 ini. Semoga pengawas - pengawas PSS ini akan terus memberi komitmen kepada tanggungjawab mereka sebagai Pengawas PSS.

Tn Hj Mohd Kadzri menyampaikan Sijil Watikah Perlantikan kepada Pengawas PSSPengawas - pengawas PSS merakamkan gambar mereka sambil memegang Sijil Watikah Perlantikan mereka.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails