SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Jumaat, November 20, 2009

Tersirat Di Sebalik Yang Tersurat 105 : ANUGERAH KHAS :TOKOH NILAM ,TOKOH PENGAWAS PSS CEMERLANG DAN BILIK KHAS SEMPENA HARI KUALITI

Hari Kualiti SK Nuri 2009. Buat julung kalinya Anugerah Khas bagi Pengawas PSS Cemerlang dan Anugerah Khas Tokoh NILAM yang berkaitan dengan PSS telah diperkenalkan atas cadangan GPM, SK Nuri.
Tahniah juga kepada murid-murid yang telah berjaya mencapai pelbagai Anugerah Khas dan kejayaan.(sila ke blog sekolah jika ingin melihat galeri Hari Kualiti 2009)
Kepada yang tidak berjaya...usah putus asa...tingkatkan usaha lagi.


PENGAWAS PSS CEMERLANG
Puteri Zahidah bt Mohd Zamri


Tokoh NILAM 2009
Nurul Jannah Bt Hamzah


Anugerah bilik khas
Perpustakaan
(Calon Anugerah PSS Peringkat Negeri)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails