SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Isnin, Oktober 15, 2012

SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN 2012

       Sekadar berkongsi gambar untuk legakan tekanan menghadapi Peperiksaan Akhir Tahun 2012 :)

Kepada semua anak didik SK Nuri admin mengucapkan SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN 2012 dengan persediaan yang mantap.

Semoga kamu semua akan dapat menjawab kesemua soalan dengan tenang dan tepat...serta beroleh kejayaan yang cemerlang.....amin

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails