SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Ahad, November 14, 2010

TAHNIAH!TAHNIAH!TAHNIAH! SK NURI UPSR 2010

Tahniah!Tahniah!Tahniah!

Kepada 10 org pelajar yang mendapat 5A UPSR 2010. Satu lonjakan pencapaian yang amat diharapkan oleh semua warga SK Nuri.


Pelajar - pelajar yang telah mendapat 5A ialah Anis Sabrina,Izzati,Amira,Jannah,Nazwa,Atiqah,Maziah,Haziqah,Haziq & Iqbal.Kpd mrk yg 4A1B iaitu Athirah,Ridhwan,Huda,Farah &Natasya
serta yang lain ini bukanlah 'penamat' kecemerlangan kamu.Tahniah juga khas untuk pentadbir sekolah SK Nuri iaitu Tn Hj Nohd Kadzri Hj Ibrahim selaku guru besar, barisan guru Tahun 6 iaitu Cikgu Mazni,Cikgu Nor Hayati,Cikgu Nor Zrah,Cikgu Siti Hasnah,Cikgu Huda Zayani,Cikgu Norfauziah,Cikgu Norlinda,Cikgu Fadil,Cikgu Wan Firdaus,Cikgu Shahida ,Cikgu Hamijah &
Uztzh Suriyati serta semua guru dan warga SK Nuri.

Senyuman bermakna Tn Hj Mohd Kadzri B Hj Ibrahim - guru besar SK Nuri sebaik saja sampai di perkarangan sekolah membawa keputusan yang mendebarkan.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails