SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Ahad, Mei 09, 2010

PEMANTAUAN BERKELOMPOK PROGRAM SEKOLAH GEMILANG

Pemantauan ini merupakan lawatan berkelompok ketua -ketua sektor akademik dari JPNS yang diketuai oleh Hjh Kalsom Khalid - ketua sektor Jaminan Kualiti.


Hjh KalSom menyampaikan amanat dan komen yang membina.

En Zaini, En Moskaya dan En Yap yang juga merupakan sebahagian daripada pegawai JPNS yang terlibat dalam pemantauan ini.
Tn Hj Kadzri (GB SKN), Hjh Hamijah (GPK 1 SKN) bersama Hjh Anis dan En Othman Maamor yang juga merupakan sebahagian daripada pegawai JPNS yang terlibat dalam pemantauan ini.

Banyak idea yang dapat diperolehi oleh guru -guru ini daripada pegawai JPNS. Syabas ...cikgu-cikgu !
Guru - guru seronok dan gembira menerima kunjungan pegawai -pegawai dari JPNS ini.. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails