SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Selasa, Mei 25, 2010

KEPUTUSAN UPKK 2010

TAHNIAH ! ! !
Kepada adik Anis Sabrina Roslee dan adik Nur Haziqah yang memperoleh 8A.Keputusan 7A - adik Muhammad Haziq Sayuti, Nur Izzati Suhaimi, Nur Athirah Ismadi dan adik Nur Jannah Hamzah.1 ulasan:

  1. Sebagai seorang guru yang mengasihi anak muridnya yang tidak mengira pangkat,darjat dan fizikal rasa amat terharu dengan nyanyian yang disampaikan oleh adik tahun 5B.T.kasih cikgu ucapkan kerana nyanyian tsbt.

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails