SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Rabu, Mac 10, 2010

Tahniah! Johan Keseluruhan MTAQ daerah Kuala Pilah

Pn Kuziah, Ustaz MOhd Rosdi selaku guru pengiring, Tn Hj Mohd Kadzri , adik Husna dan Adik Arifah berganbar bersama sijil dan piala pusingan kemenangan mereka.
Adik Nurul Arifah Shaharudin

Adik Nur Husna Mohd Radzi
Pn Kuziah selaku Ketua Panitia Pendidikan Islam menerima Piala Pusingan untuk Johan Keseluruhan Daerah Kuala Pilah daripada Tn Hj Mohd Kadzri.

Tahniah kepada pasukan sekolah yang terdiri daripada adik Nurul Arifah dan adik Nur Husna yang telah meraih kejayaan yang gemilang dalam Petandingan MTAQ peringkat daerah Kuala Pilah di Seri Menanti Sabtu lepas.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails