SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Rabu, Mac 24, 2010

Pra Lawatan School Attack

Pra Lawatan team School Attack TV3 ini telah diwakili oleh En Sharzany Shahriman. Kehadiran beliau pada 12 Mac 2010 ke SK Nuri merupakan atas permintaan Cikgu Nor Hayati selaku Penyelaras PSS untuk merealisasikan Program Pembinaan Watak yang melibatkan pihak swasta atau NGO yang juga merupakan salah satu Aktiviti Tahunan PSS bagi tahun ini.
Lawatan pada hari ini merupakan lawatan untuk perbincangan dengan pihak pengurusan sekolah dan untuk melihat tapak - tapak yang akan digunakan untuk aktiviti School Attack ini.
Pihak PSS mengucapkan jutaan terima kasih kepada School Attack TV3 di atas kesudian menerima pelawaan yang dibuat oleh kami.
Pasti ramai warga SK Nuri yang tidak sabar menanti team School Attack yang menjadi kegemaran peminat - peminat cilik ke SK Nuri pada 19 April 2010 nanti....
Kita tungguu....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails