SALAM SEJAHTERA DAN SALAM SATU MALAYSIA

PSSKU CEMERLANG, SEKOLAHKU GEMILANG....PSS SK NURI MENYEMAI DAN MENYUBURKAN ILMU DI MANA JUA ANDA BERADA.

KALAM PENTADBIR SEKOLAH: PN HJH. HAMIJAH BT HASSIM

Assalamualaikum w.b.t… Pusat Sumber merupakan nadi sesebuah sekolah yang berperanan membantu semua murid & semua guru menggunakan pelbagai kemudahan pembelajaran agar tidak hanya bergantung kepada buku teks dan kaedah tradisional sahaja di zaman era digital kini dengan perkembangan Literasi Maklumat yang begitu meluas. Perkembangan Literasi Maklumat ini bukan saja di dalam bilik darjah tetapi di empat penjuru kawasan sekolah selaras dengan keperluan NKRA dan KPM. Akhir kalam, semoga semua pihak yang melayari blog ini akan memperolehi info perkembangan terkini PSS SK Nuri dan perkongsian ilmu.TAHNIAH! kerana berjaya menjadi Johan Pusat Sumber Cemerlang Kategori Luar Bandar Peringkat Negeri Sembilan pada tahun 2009, 2010 dan 2011 . Semoga Pusat Sumber SK Nuri terus melakar kegemilangannya. Sekian, wassalam .

Khamis, Oktober 08, 2009

TERSIRAT DI SEBALIK YANG TERSURAT 47- JAMUAN KANTIN TERBUKA


<-- En Ishak-pengusaha kantin SK Nuri


Warga SK Nuri memang selalu murah rezeki,pada 08 September yang lalu pengusaha kantin SK Nuri telah mengadakan jamuan kantin terbuka beliau kepada semua warga SK Nuri sempena Hari Raya Aidil Fitri. Pelbagai hidangan yang menyekat keinginan kami untuk berdiet telah dihidangkan.Siapa yang dapat menahan selera bila melihat juadah lemang,rendang,kuah kacang dan yang paling istimewanya nasi dagang.
Kepada pasangan suami isteri iaitu En Ishak dan Pn Hamidah yang merupakan pengusaha kantin SK Nuri , warga SK Nuri mengucapkan terima kasih daun keladi,lain kali faham-faham la sendiri ye...


<-- Jangan tak percaya....jamuan kantin siap backdrop lagi....canggih...hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails